Training

Training Het trainen en opleiden van paarden doe ik nu een paar jaar en het kan voor fijn resultaat zorgen als het gelijk gestemd gaat met het doel van de eigenaar van het paard.

Ik werk volgens de methode van natural horsemanship en klassieke rijkunst, daar zijn veel mogelijkheden in om tot het uiteindelijke doel te komen van de training.

Wat voor mij dan ook belangrijk is, is dat u een duidelijk beeld heeft wat uw doel is met het paard zodat er gekeken kan worden in welke onderdelen getraind kan worden met het paard voor een goed resultaat.

De training die ik het paard geef is bedoeld als ondersteuning van uw eigen training. Ik heb dus graag dat u zelf ook in training blijft met uw paard naast de trainingen die ik kan verzorgen zodat we samen een goede uitkomst behalen van de training. Mocht u daar ondersteuning bij willen kunt u uiteraard daar ook lessen voor volgen bij mij. Ik bied altijd van tevoren een kennismakingsgesprek aan zodat er duidelijke afspraken gemaakt kunnen worden en u met een prettig gevoel één of meerdere trainingen aan mij kunt overdragen.